laurdag 20. februar 2010

Musikk

Kva musikk høyrer de på for tida? Det er kaldt, det ligg ein feber og lurar, chilien vart svidd, og kyllingkjøttdeigen var skjemt. Ein kjem langt med lestar og ullpledd, men eg vil høyre på fin musikk også. Anyone?6 kommentarer:

 1. Æ hold en knapp på Leonard Cohen. Han blir æ aldri lei. Førr eksempel hannes "Ten new songs", den blir henta fram tell stadigheit. Veldig fin og behagelig. Nyt!

  SvarSlett
 2. Leonard Cohen herfra også - og Åsa Jinder med nykkelharpe..

  SvarSlett
 3. Cassandra Wilson; for min del ikke de jazza platene men heller New Moon Daughter, for eksempel. Vidar Busk (Venus, Texas spesielt). Adjagas. Sivert forever og alltid. INXS. Gammel September When fra russetida... ;-) Og en nyutgitt CD med Nordnorsk Vise-etellerannet som opprinnelig kom på LP-plater på 1970-tallet, Troilltampen og alt det der. Festlig og fint og sært og alt på en gang.

  ...og foreverever Jan Garbarek, såklart. I took up the runes og Visible World spesielt.

  SvarSlett
 4. Den siste singelen til Susanne Sundfør - The Brothel - er avsindig fin. Demp all annen lyd, legg deg nedpå, lukk øynene og la deg forføre. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til plata som kommer i mars og konserten jeg skal på 14. april! Ellers er jeg veldig glad i de små, søte Bodøværingene i Kråkesølv om dagen. Siste plata til Ingrid Olava skal man heller ikke kimse av:o)

  SvarSlett
 5. Støtta di som sei Cohen :) Og så e 'Cohen på norsk' et godt alternativ! Du kan jo åsså fesk fram Tori Amos :)

  SvarSlett
 6. Jeg foreslår Alit Boazu. De er råflinke, synger på samisk. Minner om Muse, Mew, Sigur Ròs (om det skrives slik)...
  Vakkert!

  SvarSlett