fredag 14. mai 2010

Foccaccia med chorizo, tomat, soltørka tomat og oliven


Igjen er det Trine å takke. Denne foccaccia-oppskrifta hennar gir skikkeleg bra foccaccia. Eg synest ikkje foccaccia skal vere for bastant; foccaccia er best når den er nesten litt svampaktig. I denne oppskrifta likte eg balansen mellom mjøl, olje og væske.


Eg fylte foccacciaen med chorizo-spekepølse, svarte oliven, soltørka tomat og coctailtomatar. Liker veldig :-)

Velbekomme!

3 kommentarer:

  1. Suuuuultn av å se på! I morgen skal jeg på tivoli med innlånt femåring, men dagen etter blir det baking. Av to stykker; en til å spise nystekt og en til fryseren. Takk!!!

    SvarSlett
  2. Så spennendes kombinasjon på focaccian:) Det måå jeg prøve ut:)

    SvarSlett
  3. Elisabeth: Har vore og sett på bloggen din - det gjekk jo strålande :-))

    SvarSlett