Ferske laksefiletar er ein god ting, og sushibehovet er stadig påtrengande. Men etter å ha gått nokre rundar med meg sjølv - og søkt råd på Twitter - så kom eg fram at det var nok ikkje verdt å lage sushi av dei laksefiletane eg hadde. Sååå ferske var dei ikkje. Så då vart det pestolaks i staden:
laksefilet
pesto
pinjekjernar
pasta
parmesan
Legg fisken på bakepapir i ei eldfast form, eller på ei steikeplate. Ha ei barneskei peasto over kvar filet, grovhakk nokre pinjekjernar og strø over. Bak midt i omnen på 150 grader i 12-15 minutt. Pasta er veldig godt til laks, så det kan du jo koke medan fisken blir ferdig i omnen. Ferdig! Godt blir det uansett, men det er ikkje verdt å steike fisken for lenge, så følg litt med på slutten.
Eg høyrer kvitvinen rope på selskap... Velbekomme!
Åhh, dette ser skikkelig lekkert ut:) Måå prøves ut:)
SvarSlett