onsdag 24. mars 2010

Pasta med grønt

Det går fint an å drøye pastamiddagen med gode grønnsaker. Det er sunnare, og mettar betre. Her er ein fin smakskombinasjon:

Fullkornspaghetti
Brokkoli
Sukkererter
Basilikumpesto

Kok spaghetti på vanleg måte. Ha i små bukettar av brokkoli og sukkererter dei siste par minutta av koketida til spaghettien. Om du ikkje har lokket på når du kokar pastaen, så ha i alle fall lokket på når du har i grønnsakene, så kokar det fort opp igjen. Sil av vatnet når grønnsakene og pastaen er ferdigkokt. Om det ikkje er heilt synkronisert, så prioriterer du pastaen. Det er viktigare at den har fin konsistens enn at grønnsakene er heilt kokte. Bland i litt god pesto - og dett var dett. 


Her hadde eg heimlaga kyllingkarbonade til. Godt det også. Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar